Термометри

Температурата на водата е много важна при приготвянето на кафе. Термометър може да се използва за много методи – като еспресо, преливане, филтърно кафе, аеропреса и френска преса. Правилната температура на водата (обикновено между 90–96°C) помага да се извлекат всички вкусове от кафето.

Термометърът е полезен и при приготвяне на млечна пяна . За най-добри резултати млякото трябва да се разпени до температура между 55–65°C. При тази температура млякото има най-добра сладост, кремообразност и текстура.

Термометри

Няма добавени продукти в тази категория.

Отзиви от наши клиенти
Trustpilot reviews
Reviews 38 • Excellent
4.8
more reviews
Flair PRO 2
Оторизиран продавач
Wacaco, Cafelat, Flair и др
Специализиран търговец
поддръжка преди и след покупка
Доставка в ЕС
доставка до всички страни от ЕС
Стоки на склад в ЕС
изпращаме от собствен склад
Безплатна доставка за ЕС
за поръчки над 150 лв