6 начина за приготвяне на вкусно кафе

dolce gusto капсули

Капсули за многократно пълнене и смляно кафе? Направете страхотно еспресо у дома!

Вие също често ли правите regular кафе? Искате ли да опитате нещо различно? Защо не опитате най-висококачественото кафе, което пием в най-добрите италиански кафетерии? С нашата капсула за многократно пълнене можете да направите най-доброто кафе у дома.

Искате ли да превърнете приготвянето и пиенето на вашето кафе в специално изживяване ? Добавете няколко допълнителни съставки към ECO капсулите.

Кафето вече не е само черно. Насладете се на много екзотични и вълнуващи вкусове на еспресо кафе, докато използвате вашите EKO капсули. След като започнете да използвате капсули за многократно пълнене, никога няма да се върнете към regular капсули!

Подобрете кафето от ECO капсули, като добавите различен вкус

Захар, мляко или мед? Това са обичайните съставки в нашите кафета. Но знаете ли как да го направите по различен начин? Превърнете кафето си във вкусна, нова и необичайна напитка! Опитайте уникалния вкус, като добавите тези съставки:

  • Кардамон. Това е естествена съставка в кафето, особено в Близкия изток. Тази подправка не само придава екзотичен вкус на кафето, но и действа като неутрализатор на кофеиновия ефект. Идеално, ако пиете кафе няколко пъти на ден. Просто поръсете подправката върху кафето си.

скорица до кави

  • канела. Предпочитате по-силен вкус и сладко кафе? След това разменете regular захар с канела. Не само подобрява вкуса на вашето кафе, но също така засилва имунната ви система. Най-хубавото е, че канелата има по-малко калории от захарта!
  • Сол. Мислите ли, че кафето със сол е напълно забранено? Разбира се, че не. Щипка сол прави горчивия вкус на кафето много по-приятен.
  • Екстракт от ванилия. Мислили ли сте някога да подсладите кафето си с нещо различно от захар? Най-добрата алтернатива е ванилова или бадемова есенция. Идеален за приготвяне на кафе с ЕКО капсули. Добавете няколко капки към мекото смляно кафе в капсулата за многократно пълнене. Напитката ще има лек аромат на ванилия.

zmrzlina do kavy

  • Кокосово мляко. Ако нямате нищо против вкуса на кокоса, можете да направите здравословна алтернатива, като добавите кокосово мляко към вашето лате.
  • Сладолед. Всички обичаме да се лекуваме. Кафето и сладките вървят ръка за ръка. Какво ще кажете за една топка ванилов сладолед в кафето ви? Страхотна идея, особено през лятото.

ЕКО капсули = отлично и евтино еспресо

Забравете скъпите маркови капсули, които обикновено свършват в кошчето след употреба. Използвайте ЕКО капсули и направете своето еспресо почти безплатно. Освен това не сте ограничени до марките капсули и кафе на производителите.

Изберете всяко кафе, което харесвате.

Как да го направим?

Ще ви трябват капсули за многократно пълнене , любимото ви меко смляно кафе и кафеварка за капсули като Nespresso или Dolce Gusto . Ще трябва да приготвите и някои други съставки, които ще споменем по-късно. Да отидем и да направим страхотно кафе!

1. Купете капсулите за многократно пълнене. Линкът за поръчка на капсулите е в долната част на статията. Една ECO капсула може да се използва приблизително 50 пъти. С подходяща грижа може да издържи още по-дълго.

2. Изберете любимото си меко смляно кафе на зърна според вашия вкус.

3. Поставете около 7 грама кафе в капсулата за многократно пълнене и леко стиснете с буталото, доставено с ECO капсулата.

4. Затворете капсулата и я поставете в държача на Nespresso или Dolce Gusto кафе машината. Поставете капсулата в държача, така че да пасне идеално в предвиденото място.

5. Допийте кафето си по същия начин, както бихте направили с капсула за еднократна употреба.

Вашето вкусно кафе е готово! Какви са предимствата на така приготвената напитка? Приготвеното по този начин кафе е много по-лесно за стомаха и е много по-вкусно. Приготвянето на кафе по този начин не отделя прекалено много кофеин в кафето, както е при нормалното приготвяне на кафе.

Отгоре е чудесна лека млечна пяна . И като бонус вие не само спестявате пари, но и околната среда. Замислете се – колко пари и безполезни опаковки от капсули ще спестите!

Продукти, споменати в статията