За нас

Стартирахме нашия онлайн магазин през 2015 г., за да предложим екологично чисти капсули за многократна употреба като алтернатива на обичайните капсули за еднократна употреба.

Ние предлагаме капсули за многократна употреба за системи като Dolce Gusto® , Nespresso® , Cafissimo® и други капсулни системи .

Предлагаме и преносими кафе машини , произведени от Wacaco® , Staresso® и Cafflano® .

За да се насладите максимално на кафето, вижте нашата оферта за кафемелачка Mlynko , машина за печене на кафе и друго оборудване , за да се насладите на всяка една стъпка от приготвянето на кафето.

Ние   също добавихме към нашата оферта различни екологични продукти като прибори за хранене EcoTree® или чаши за кафе KeepCup® .

Откъде изпращате и защо вашият онлайн магазин е на английски?

Нашият склад се намира в сърцето на Европа, Словакия. Изпращаме продукти от нашия склад в цяла Европа .

Експресната логистика се управлява от транспортна компания Packeta.com , която доставя продуктите от нас до вас. Във вашата страна Packeta.com е сключил договор с местни куриерски служби за доставка на вашата поръчка.

Имаме звено за контакт във всяка страна, до която изпращаме, където можете да изпратите вашите връщания или искове - вече няма да се притеснявате за високите разходи за връщане.

Средно можем да доставим вашата поръчка в рамките на три работни дни от момента, в който я направите (за поръчки, направени до 23:00 часа в работен ден). Проверете нашите конкретни срокове за доставка и цени за доставка за всяка държава в раздела за доставка и плащане .

Ние управляваме и независими локализирани онлайн магазини: ekokapsule.sk , ekokapszula.hu , super-kapsle.cz , ecocapsule.ro , oekokapsuln.de и ekokapsulki.pl

Екологични факти

От проучване, проведено на страницата ни във Facebook, установихме, че средностатистическият любител на кафе използва четири опаковки от 16 броя капсули за еднократна употреба на месец, което означава 64 капсули на месец. Това са до 768 капсули годишно (около 10 кг отпадъци), които не могат да бъдат рециклирани и се озовават в смесени отпадъци.

Използването на капсули за многократна употреба може значително да намали тези отпадъци . Можете също така да използвате прясно изпечено кафе от любимата си пекарна, например, и да направите напитка точно както ви харесва.

Благодарим ви за доверието и екологичното мислене.

Защо ние?

Продуктите наистина са в наличност

Всички продукти с информацията на склад действително са на склад в нашия склад в Словакия и могат да бъдат изпратени веднага. Нямаме продукти за поръчка.

Наши собствени продукти

Много марки продукти ( ecoкапсули , mlynko , ecotree ...), намиращи се в нашата оферта, ние продаваме под нашата собствена марка, която можете да намерите изключително в нашия магазин.

Ние сме официален дистрибутор

Ние сме официален дистрибутор на продуктите Wacaco, Sealpod, Cafflano, Staresso . Купуваме продуктите директно от производителя (а не от търговец). Ние също така предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на тези продукти.

Поддръжка на клиенти

Ще се радваме да ви помогнем да изберете правилния продукт. Свържете се с нас на английски на info@kafebarista.bg

Бърза доставка на вашата поръчка

Всяка поръчка, получена до 23:00 часа в работни дни, също ще бъде изпратена на същия ден и доставена средно в рамките на три работни дни .

Справедливи цени за доставка

Ние продаваме стоките, а не доставката. Ето защо поддържаме разходите за доставка възможно най-ниски . Тъй като изпращаме стоките от Словакия, ние субсидираме пощенските разходи.