Какао или горещ шоколад?

какао долче вкус

Нека децата се насладят на вкусната напитка от кафе машината

Децата ви вероятно обичат да се правят на „пораснали“ и да пият кафе. Разбира се, тази вкусна напитка не е за тях. Но вие можете да предизвикате усмивка на лицата им, като приготвите тази вкусна шоколадова напитка и им организирате „сесия на кафе“ като за възрастни.

Всичко, от което се нуждаете, е кафемашина Dolce Gusto или Nespresso и, разбира се, капсула за многократно пълнене, която можете да закупите чрез връзката в края на статията.

Напитки за деца с ЕКО капсули

Ако имате кафемашина с капсули, вероятно купувате капсули Nesquik за децата си на база regular. И от време на време лекувате и вкусовите си рецептори. Кой би могъл да устои на страхотния вкус на шоколад със страхотна пяна отгоре?

Купуването на всички тези капсули на база regular не е евтино. Ето защо имаме алтернатива за вас. Капсули за многократно пълнене, за да направите не само Nesquik, но и други страхотни напитки за деца. Какво е предимството? На пазара офертата за закупуване на капсули Dolce Gusto или Nespresso за деца е минимална. Но с капсулата EKO имате много повече възможности. Какво са те?

Нескуик от ЕКО капсула

Пригответе известния Нескуик от екокапсула. Много е просто. Купете опаковката от regular от напитката, но направете много повече с ECO Capsule. Не само ще спестите пари, но и ще спестите много отпадъци.

Добрата старомодна гореща шоколадова напитка в капсула за многократно пълнене

В магазините има безброй видове прахообразни шоколадови напитки - горещ шоколад. Изберете любимия си вкус и направете напитка за вашите деца от ЕКО капсулата.

Как да го направя? Просто напълнете капсулата за многократно пълнене с шоколад на прах и добавете захар или стевия, ако желаете. Може да добавите и щипка канела или ванилия. Или оставете децата сами да си направят шоколад, дори с ванилов сладолед.

И защо този Nesquik или шоколад от капсулата EKO е по-добър за децата от традиционния начин за наливане на гореща вода в чаша? Приготвянето е много лесно, но и децата ценят меката и вкусна пяна . И ако те могат да помогнат при направата на напитката, ще им хареса! Тяхната напитка ще бъде направена от истинската кафе машина - точно като истинските възрастни!

Продукти, споменати в статията