ARAM Ultimatum Tamper – Solo

Безплатна доставка
469,90 lev
Без данък 391,58 lev
Изчерпано количество

Сходни продукти

Общ преглед: 0 (0%)

0 отзива      Напишете отзив

Марка Aram coffee

Aram Ultimatum Tamper - Solo е първокласното Tamper, предназначено да осигури последователност и прецизност при всяка употреба, което го прави основен инструмент както за Professional баристи, така и за кафе ентусиасти.
Със своята ергономична дръжка, Aram Ultimatum Tamper стои удобно в ръката ви, осигурявайки перфектно почукване, без да натоварвате китката си. Висококачествената основа от неръждаема стомана е проектирана да издържа на тежките условия на ежедневна употреба.

Когато използвате тампера ARAM Ultimatum , технологията Sensus® позволява на потребителя да упражнява натиск върху кафето на прах с дланта на ръката. След като се достигне зададеното налягане, системата Sensus се издига и издава леко звуково пукане, което сигнализира на потребителя, че е постигната правилната сила на уплътняване и не е необходим допълнителен натиск.
Тази функция е особено полезна, за да се гарантира, че кафето на прах винаги е уплътнено до правилната степен, насърчавайки висока повторяемост без загуба на енергия и време.

Силата на набиване може да се регулира между 7,4 kg и 13,9 kg , което позволява на потребителя да зададе предпочитаното от него налягане на набиване . Тази регулируемост гарантира, че Tamper може да бъде съобразено с предпочитанията на потребителя или специфичните изисквания на използваната кафена смес.

Предимства на Aram ултиматум тампер

  • Постоянно набиване - Осигурява равномерно и постоянно натискане на набиване за перфектна еспресо доза всеки път.
  • Регулируема сила - Позволява силата на уплътняване да се регулира между 7,4 kg и 13,9 kg.
  • Слухова обратна връзка - Осигурява звуково пукане, когато се достигне желаното налягане на натискане, намалявайки догадките.
  • Лесна употреба - Ергономично проектиран за удобна и ефективна употреба, спестявайки усилия и време.

Технически спецификации:

  • Диаметър на диска : 53,3 мм (съвместим с Aram)
  • Височина: 54 мм
  • Широчина : 72 мм
  • Тегло с дървена основа : 340гр
  • Материал: Неръждаема стомана. Алуминий, аерокосмически, полиацетал, благородно дърво.

Напишете отзив

Рейтинг