Flair second shot plus (flow control portafilter) - standard brew head

159,90 lev
Без данък 133,25 lev
В наличност
доставка на 23.4. (опции за доставка)

159,90 lev
Без данък 133,25 lev
-
+
Flair Espresso
Общ преглед: 0 (0%)

0 отзива      Напишете отзив

Марка Flair Espresso

Допълнителна глава за приготвяне ви позволява да правите еспресо след еспресо, без да се налага първо да почиствате. Смилате кафето си, пълните и набивате последователно портафилтърите и извличате множество шотове един след друг.

second shot plus – Flow-Control 2 Portafilter е стандартна надстройка за всеки собственик на NEO, който иска да приготви повече шотове по-бързо. Всеки комплект second shot plus се доставя с:

  • Цилиндър със силиконова втулка
  • Flow-Control 2 Portafilter
  • бутало
  • Дисперсионно сито от неръждаема стомана

*ИЗИСКВА се Flairs, закупени след ноември 2017 г., за да бъдат съвместими. Моля, вижте изображението, за да проверите коя база Portafilter имате. Ако сте закупили първо поколение Signature PRO, този аксесоар е съвместим САМО с адаптерния пръстен, продаван отделно.

**Ако сте потребител на PRO или PRO 2, тази глава за приготвяне ще изисква Tamper и фуния, която пасва на главата за приготвяне със стандартен размер (40 mm), тъй като диаметърът на Flow-Control Portafilter е по-малък от този на вашата PRO глава за варене. Можете да намерите фунията и Tamper (или от неръждаема стомана, или част от дозиращата чаша) на всяка от нашите страници за принадлежности за NEO, Classic или Signature.

Напишете отзив

Рейтинг