Staresso mini PRO | SP-200M (черно)

139,90 lev
Без данък 116,58 lev
В наличност
доставка утре, 19.7. (опции за доставка)

139,90 lev
Без данък 116,58 lev
-
+
Staresso
Общ преглед: 4.7 (94%)

9 отзива      Напишете отзив

Марка Staresso

Най-новата подобрена версия (2022 г.) , тази надстройка включва:

  • дизайн на кафе машината от неръждаема стомана - вътрешната камера и резбата са изработени от неръждаема стомана, което значително удължава живота на кафе машината и повишава нейната здравина,
  • подобрена кошница за Nespresso капсули - вече не е необходимо капсулите да се пробиват преди употреба,
  • подобрена дюза - подобрява екстракцията на кафето.

Преносимата кафемашина Staresso прави отлично еспресо без нужда от електричество. С проста помпа постига налягане от 15-20 бара в сравнение с традиционната машина за еспресо. Staresso може да използва смляно кафе или капсули Nespresso . Поради размерите си, тя е подходяща за транспортиране, но и като статична кафемашина, която да замени regular кафемашината у дома, на работа или във вилата.

Новата, сгъваема версия на популярната Staresso преносима кафемашина Staresso mini . Същите параметри и подобен дизайн в по-компактна версия . Включва преносим калъф с цип и малка кърпа с логото Staresso.

Размери : 7 x 15 cm, тегло : 400 g, резервоар за вода : 80 ml, максимален обем на дозатора за кафе : 10 g, максимално налягане : 15 - 20 bar. Кафе : смляно кафе, Nespresso капсули.

Предимства на кафемашината Staresso

  • перфектно еспресо в движение , без електричество, с налягане до 18 бара
  • компактни размери - 7х20 см и ниско тегло - само 460гр
  • най-новата подобрена версия с подобрен дизайн за още по-дълъг живот

Изключеното бутало може да се използва за приготвяне на мляко на пяна директно в добавената чаша (вижте видеото). Пригответе вкусно капучино без допълнителни аксесоари. Можете да изберете интензивността на изпомпване, така че работното налягане е във вашите ръце. Тази кафемашина може да се използва и за приготвяне на чай. Кафемашина Staresso е изработена от здрава пластмаса , разбира се без BPA , ортафилтърът е изработен от неръждаема стомана, а чашата за кафе работи и като мерителна чаша.


Тази кафемашина спечели 1-ва награда за продуктов дизайн и иновация в международен конкурс - наградата Red Dot .

Ако търсите малка преносима кафемашина , препоръчваме ви Wacaco Nanopresso (336g) или Wacaco minipresso (360g)

Опакован в кутия, включено ръководство на английски език.

Това може да бъде полезно:

Кафемелачка Staresso Discovery D-6

Ако искате да се насладите на наистина свежо и вкусно кафе, препоръчваме да смелите кафето непосредствено преди да го приготвите. Пасва идеално на вашия комплект Staresso. Можете да закупите мелницата тук.

Пенообразувател за мляко Rock2More

Кафемашините Staresso ви позволяват да разпенвате мляко директно с буталото, но Rock2More пенообразувателят за мляко ви позволява да направите по-мека млечна пяна и е подходящ и за приготвяне на други напитки. Купете пенообразувателя тук.

Staresso Mini set:


Staresso mini PRO | SP-200M (черно)

В наличност

139,90 lev

Напишете отзив

Рейтинг