Staresso Pour over coffee kettle | Gooseneck

109,90 lev
Без данък 91,58 lev
В наличност
доставка на 27.5. (опции за доставка)

109,90 lev
Без данък 91,58 lev
-
+
Staresso
Общ преглед: 0 (0%)

0 отзива      Напишете отзив

Марка Staresso

Независимо дали сте експерт по приготвяне на кафе или тепърва започвате пътуването си в ръчното приготвяне на кафе, Staresso Pour over coffee kettle е чудесно допълнение към вашето кафе оборудване. Неговият прецизен дизайн и превъзходна функционалност обещават приятно и удовлетворяващо изживяване при варене всеки път.

Предимства на чайника Staresso Pour over

  • Чучур за прецизно изливане: Чайникът Staresso се доставя с накрайник за прецизно изливане, който е проектиран за плавно и контролирано изливане. Това гарантира постоянно варене, което улавя пълния спектър от вкусове на кафе с всяко наливане.
  • Ергономична дръжка: Този чайник е проектиран с ергономична дръжка, която осигурява удобно и сигурно захващане, което прави наливането лесно и приятно.
  • Висококачествени материали: Тази кана е изработена от висококачествена неръждаема стомана за издръжливост и елегантна, модерна естетика. Матовото покритие не само добавя нотка елегантност, но и осигурява дълготрайна работа.
  • Капацитет от 550 ml с маркировка за нивото на водата: Капацитетът на чайника от 550 ml е идеален за приготвяне на няколко чаши кафе. Удобната маркировка за нивото на водата осигурява точни измервания, което улеснява приготвянето на перфектната чаша всеки път.
  • Вграден термометър : Вграден термометър на капака ви позволява да наблюдавате температурата на предварително загрятата вода, като гарантирате, че тя остава на идеалната температура за варене.
  • Лесно почистване : Лесно почистване благодарение на широкия дизайн на устата.

Предназначен за предварително загрята вода. Тази кана е специално проектирана за използване с предварително загрята вода. Не загрявайте чайника (електрически или на котлона). Термометърът и покритието трябва да бъдат защитени. Циферблатът на термометъра не трябва да се мие. Температурен диапазон: 0~100 ℃ (отклонение 1-2 ℃) 0~212 ℉ (отклонение 2-4 ℉).

Напишете отзив

Рейтинг