Superkop червено

Безплатна доставка
1 544,90 lev
Без данък 1 287,42 lev
В наличност
доставка утре, 31.5. (опции за доставка)

1 544,90 lev
Без данък 1 287,42 lev
-
+
Общ преглед: 0 (0%)

0 отзива      Напишете отзив

Марка Superkop

Superkop е механична, неелектрическа кафе машина, предназначена за тези, които ценят качеството и традиционните методи за приготвяне на кафе. Опростеният му дизайн го прави идеален за ежедневна употреба. Преди всичко, той гарантира перфектно извличане.

Кафемашината Superkop е с иновативен и модерен дизайн със стилна визия, подходяща за плот или стенен монтаж. Конструкцията на кафемашината съчетава здрава външна повърхност от прахово боядисан алуминий с вътрешни стоманени компоненти (портафилтър и филтър).

Просто напълнете с гореща вода, добавете прясно смляно кафе и натиснете лоста. Поликарбонатният резервоар за вода побира до 60 ml вода. Дървената основа осигурява стабилност на всеки плот. Стенна скоба ви позволява да монтирате кафемашината на стената (изисква се стенна скоба).

Кафемашината Superkop е проектирана за дълъг живот и е интелигентно проектирана, за да гарантира, че всеки компонент изпълнява функцията си. Всички компоненти са оптимизирани и могат да бъдат обслужвани от потребителя, ако е необходимо . Това отразява визията на основателите за устойчива кафе машина с дълъг живот и издръжливост.

Той използва лостов механизъм 1:40, който развива нарастващ натиск чрез серия от шест лоста. За приготвяне на двойно еспресо (или две чаши единично еспресо) производителят препоръчва използването на 18 g смляно кафе, 60 ml вода, загрята до 95°C и време за екстракция от 25 до 30 секунди.

Предимства на кафемашината Superkop:

  • Лесен за използване - имате пълен контрол върху всеки аспект от процеса на варене от смилането на зърната до добавянето на вода, така че можете да приготвите кафето си точно както го харесвате.
  • Качествени материали - изработени от висококачествени материали. Проектиран да издържи години.
  • Можете да го използвате свободностоящ или монтиран на стена.
  • Стилен дизайн, наличен в гама от цветове.

Технически спецификации:

  • Размер на опаковката : 40 x 40 x 21 см. Тегло: 10 кг.
  • Версия на стойката : Ш: 31 см Д: 28 см В: 47 см с дръжка надолу | 71см с дръжката нагоре
  • Версия за стенен монтаж : Ш: 23 см Д: 23 см В: 47 см с дръжка надолу | 71см с дръжката нагоре

Включени: Кафемашина Superkop с дървена поставка, чаша за вода и портафилтър.

Напишете отзив

Рейтинг