Чай от ЕКО капсула, защо не?

Чай от кафеварката? Да, с нашите капсули за многократно пълнене!

caj dolce gusto

Замисляли ли сте се как да направите насипния чай по-лесен за приготвяне? Разбира се, това не е ракетна наука... Но тези малки частици чай, които плуват отгоре, също не са най-добрите. Опитайте да си направите чай с Еко капсула. Става бързо и лесно!

Как да си направим чай от капсула за многократно пълнене

 

Капсулите за многократно пълнене за кафе машини Dolce Gusto или Nespresso наистина са готови за всичко. Не само различни видове вкусно кафе. Те също са идеални за приготвяне на шоколадови напитки за деца и дори чай! Какъв вид чай можете да направите с капсула EKO?

  • Насипен чай . Варенето на насипен чай е кошмар за много хора. Никой не харесва парчетата чай в чашата! Има всякакви сита, през които трябва да прецедите чая. Но в чашата винаги има частици чай! Това също ли те притеснява? Ако е така, препоръчваме ви да приготвите чая си с помощта на еко-капсула. Наистина е лесно. Изсипете правилното количество насипен чай в капсулата за многократно пълнене според инструкциите на опаковката. Затворете капсулата и продължете както при приготвянето на кафе.
  • Разтворим чай . Може да кажете, че приготвянето на чай в кафемашина Nespresso или Dolce Gusto е глупост. Но има своите предимства! Разтворимият чай от вашата кафемашина се приготвя много по-бързо, отколкото ако сте го залели с вода от чайник. Можете дори да направите студен чай. Всичко, което трябва да направите, е да изберете синия символ на кафе машината и да изберете студена вода.

Съвети за приготвяне на вкусни чайове с многократна ЕКО капсула

Опитайте да си направите перфектния летен освежаващ чай, който да вземете на басейн!

Налейте любимия си инстантен чай в Еко капсула. Използвайте висока чаша. Изберете син цвят за студената вода на кафеварката. Можете да добавите няколко кубчета лед, лимонов сок и кубче кафява захар, за да направите напитката специална.

Защо не експериментирате с насипна смес от чай ? Поставете няколко листа прясна (или изсушена) мента в капсула за многократно пълнене.

Добавете насипния плодов чай по ваш избор и имате хубава, свежа плодова напитка. По този начин можете да правите различни напитки и да развихрите въображението си с капсулите за многократно пълнене.

Приятно питие!

Продукти, споменати в статията