Често задавани въпроси

Какво е най-доброто кафе за употреба?

Тъй като машината не може да произвежда същото налягане като нормалната машина за еспресо, по-добре е да използвате кафе с по-гъста пяна, като Lavazza.

Как да получите по-добра пяна?

На първо място, като изберете правилния вид кафе. Също толкова важен е начинът, по който пълните капсулата. Необходимо е да напълните капсулата с около 7g кафе и да я натиснете здраво с пластмасово бутало.

Какви са предимствата на ЕКО капсулите за многократно пълнене?

Спестяване на разходи, ползи за околната среда и възможност да направите кафето или напитката по ваш избор.

Защо оригиналните ЕКО капсули са по-добри от "домашно приготвените" капсули за многократно пълнене?

Домашно приготвените капсули не се затварят добре. Не само кафемашината, но и предметите около нея могат лесно да се изцапат. Домашно приготвената капсула има по-кратък живот, трябва да използвате оригиналните капсули, за да я запазите.

Използването на ЕКО капсули е много лесно, бързо и чисто. Ако търсите дълготраен заместител на оригиналните капсули и не искате да експериментирате много, ЕКО капсулите са правилният избор.

Еднократните Nespresso капсули са пробити от кафемашината, моята капсула от неръждаема стомана SEALPOD ще повреди ли моята кафемашина?

Не, няма да стане. Капсулата от неръждаема стомана е по-къса, когато е затворена в кафемашината, остриетата дори не докосват капсулата, кафемашината ще бъде идеална.

Продукти, споменати в статията