Ecotree Бамбукови прибори (7 части) + чанта

19,90 lev
Без данък 16,58 lev
В наличност
доставка утре, 31.5. (опции за доставка)

19,90 lev
Без данък 16,58 lev
-
+
Общ преглед: 5 (100%)

1 отзива      Напишете отзив

Марка ecotree

Комплектът съдържа: бамбуков нож , вилица , лъжица , пръчици , сламка от бамбук и неръждаема стомана , четка за сламки .

Вземете комплекта със себе си, когато пътувате в памучния калъф, за да бъде всичко безопасно и чисто. Изберете от различни дизайни за вашата чанта.

Дължина на пръчиците: 24 см, дължина на приборите: 19 см, дължина на бамбуковата сламка: 19,5 см, дължина на неръждаемата сламка: 22 см, тегло на комплекта: 59 г, размери на торбичката: 6x25 см.

Съвети за перфектна употреба:

  • не оставяйте приборите да се потапят твърде дълго в течности,
  • след употреба и изплакване оставете приборите да изсъхнат добре.

екодърво

Ecotree е нова марка дизайнерски бамбукови съдове и прибори. Продуктите са проектирани в Словакия и произведени в Китай.

Производителят се фокусира върху производството на бамбукови продукти, като наема много местни работници и използва местно отглеждани растения - бамбукът расте главно в Азия.

Самият бамбук се смята за зеленото дърво на бъдещето. Расте бързо, филтрира парниковите газове, предотвратява ерозията на почвата и не се нуждае от много вода или тор.

Продуктите от бамбук са здрави , въпреки че са биоразградими . Очаква се бамбуковите изделия постепенно да изместят неекологичните – пластмасовите.

Напишете отзив

Рейтинг