Ние спасяваме околната среда

Избирайки капсула за многократно пълнене, вие мислите и за околната среда . ЕКО капсули

Използвайки капсули за многократно пълнене, ние произвеждаме до 50 пъти по-малко отпадъци, отколкото с оригиналните капсули за еднократна употреба. Освен това няма нужда от допълнителна логистика и опаковане, тъй като капсулите могат да се пълнят отново в уюта на собствения ви дом.

Така че, ако ви е грижа за околната среда , капсулите за многократно пълнене трябва да бъдат вашият единствен избор. Това са основните причини, поради които трябва да използвате капсули за многократна употреба от екологична гледна точка :

  • Използвайки тези капсули, вие създавате по-малко отпадъци . Тази еко-капсула за многократно пълнене може да се използва до 50 пъти. Това означава, че използването на една еко-капсула спестява материала, използван за направата на останалите 49 regular капсули.
    Може да кажете, че това не означава нищо, когато се има предвид общото производство на отпадъци. Но ако всеки любител на кафето би ги използвал редовно...
  • Нежно почистване . Няма нужда да почиствате капсулите с кухненски препарат. След употреба просто изплакнете капсулата с малко количество чиста вода.
  • Спестете и от опаковката. Капсулите Classic са опаковани в комплект в картонени кутии. Логично, колкото по-малко купувате, толкова по-малко опаковки използвате и изхвърляте.

Използвайки нашите капсули, вие не само спестявате парите си, но и нашата ежедневна околна среда, а това има значение !

Още причини да изберете нашите ЕКО капсули:

  • Спестете парите си . Опитайте се да изчислите. Например, ако закупите опаковка от три еко капсули и ги използвате до 50 пъти всяка, чаша кафе ще ви струва само 13 цента. Отлична цена в сравнение с цената на традиционните капсули от regular.
  • Не сте ограничени, когато става дума за избор на вашето кафе. Видовете кафе на капсули са ограничени. Но можете да ги напълните с каквото кафе ви харесва!
  • Не сте зависими от производителите на капсули или магазините. Ако доставчикът реши да спре определен вид капсула, вие сте готови с любимото си кафе. Това не е така при капсулите за многократно пълнене. Напълнете ги с кафе по ваш избор.
  • Винаги налични вкъщи и под ръка. Тъй като издържат много по-дълго от regular капсулите, нашите капсули са екологични и могат да се използват напълно многократно, спестявайки ви пари и планетата.

Продукти, споменати в статията