Flair 58x - electric capable

Безплатна доставка
1 074,90 lev
Без данък 895,75 lev
В наличност
доставка утре, 31.5. (опции за доставка)

1 074,90 lev
Без данък 895,75 lev
-
+
Flair Espresso
Общ преглед: 5 (100%)

3 отзива      Напишете отзив

Марка Flair Espresso

Flair 58X е флагманът от Flair еспресо . Тази машина представлява новия стандарт за еспресо с качество на кафене, което можете да приготвите у дома. Насладете се на уюта на вашия дом и вкуса на еспресо с перфектно качество - това би било най-подходящото описание на кафемашина Flair 58X .

Това е професионална лостова кафемашина с 58 мм портафилтър, здрава конструкция, t-образна дръжка и възможност за надграждане до пълна електрическа версия. Новият дизайн с t-образно захващане ви позволява да създавате още по-голям натиск, но с по-малко сила, отколкото в случаите на моделите PRO2 и Classic / Signature.

Всяка версия „X - с възможност за електричество“ в нашата оферта от 5/2023 предлага същата глава за приготвяне като електрическата версия. Това означава възможност за надграждане на версията X до напълно електрическа версия с електрически комплект .

Основни предимства на Flair 58X:

 • Качество за кафене - с тази кафемашина можете да приготвите у дома еспресо с качество за кафене, което е със същото качество като с машина Professional.
 • Възможност за надграждане до напълно електрическа версия - моделът X съдържа същата глава като електрическия модел, но се доставя без захранване и контролер за печатна платка. Тези компоненти могат да бъдат закупени в комплект за надграждане отделно тук .
 • Пълен контрол на екстракцията - вграденият манометър и механичното налягане ви позволяват да имате пълен контрол върху целия процес на екстракция на кафето.
 • T-образно захващане - позволява по-добър захват и по-ефективно използване с по-малко сила.
 • 58 mm портафилтър - ергономична дървена дръжка и Professional 58 mm, 16-20g кошница.
 • Качествен дизайн - всички части на кафе машината са перфектно обработени с помощта на най-висококачествени материали.
 • Налични аксесоари - за бъдещо надграждане, за да подобрите вашето варене.

Надстройки на Flair 58X

Предлагаме най-новата версия от май 2023 г. , която включва следните подобрения:

 • Подвижен кабел за предварително загряване – клиентите могат да варят с помощта на функцията за предварително загряване или да извадят от контакта, за да извадят Flair от мрежата.
 • Активирано надграждане на огледалото – Всички Flair 58 през 2023 г. ще разполагат с диск от неръждаема стомана, който е вграден в стойката на модула на лоста. Този диск позволява на всеки купувач на Flair 58 или 58x да надстрои до магнитното, шарнирно огледало и да го добави към своята настройка с лекота. Огледалото прилепва с достатъчно сила, за да остане постоянно на място, като същевременно се отстранява лесно, когато опаковате багажа или пътувате.
 • Ъглов колянов конектор – Като част от модернизирания конектор на цилиндъра за варене, Flair добави ъглова приставка за контролера за предварително загряване, което означава, че клиентите ще могат по-лесно да насочат кабелите на своя Flair 58 надолу по задната стойка, за да поддържат високо ниво на естетическа красота.
 • Усъвършенствано бутало на клапана с единичен слот – предимствата на тази итерация са подобрена функция на клапана при пълнене на цилиндъра за варене и намален потенциал за повдигане на стеблото от буталото, когато зъбците на стеблото попаднат в съответствие с по-малкия единичен слот.

Предишните подобрения също бяха приложени:

 • Екран с шайба , който замества фиксирания вътрешен екран,
 • Подобрено бутало на клапана за по-лесно наливане на вода в цилиндъра.

Технически спецификации

 • Тегло : 5,44 кг
 • Размери : 34,3 x 19,05 x 27,94 cm)
 • Входящ обем вода : 90мл.
 • Изход (т.нар. "Добив"): до 55 ml.
 • Кошница за кафе t: 58 мм, обем 16-20гр.

Пакетът включва:

Основа Flair 58, комплект лост Flair 58 с магнитен диск за огледало, глава за приготвяне Flair 58x с електрическа функция и бутало на клапана с един слот, манометър Flair 58 с стебло от неръждаема стомана, екран за шайба, 58 mm Portafilter и кошница 16-22 грама ( налична допълнителна high-flow кошница), 58 мм тампер, тава за отцеждане Flair 58, Ръководство за бърз старт на Flair 58x.

Flair 58 Basic set:Flair 58 Barista set:


Напишете отзив

Рейтинг

Flair 58 Plus - electric

Безплатна доставка
Разпродаден, очаквана дата на наличност: 10.06.2024

1 389,90 lev

Flair 58 - high flow basket (18g)

В наличност

58,90 lev

PremiumLine Подложка за уплътняване - двоен ъгъл

Разпродаден, очаквана дата на наличност: 24.06.2024

29,90 lev

Баристична четка PremiumLine

В наличност

9,90 lev

PremiumLine Portafilter четка

В наличност

29,90 lev