Flair second shot plus (2in1 portafilter) - standard brew head

159,90 lev
Без данък 133,25 lev
В наличност
доставка утре, 31.5. (опции за доставка)

159,90 lev
Без данък 133,25 lev
-
+
Flair Espresso
Общ преглед: 0 (0%)

0 отзива      Напишете отзив

Марка Flair Espresso

Допълнителните глави за варене ви позволяват да правите еспресо след еспресо. Смилате кафето си, пълните и уплътнявате портафилтърите един след друг и извличате множество изстрели, без да почиствате между тях.

second shot plus - Стандартна глава за приготвяне включва Bottomless 2-in-1, който се доставя стандартно с всяка серия Flair Signature и ще работи с всички Flair Classic модели, продадени след ноември 2017 г. Bottomless 2-in- 1 Portafilter се почиства лесно след употреба.

Към всяка допълнителна глава за варене е включено:

  • Цилиндър със силиконова втулка
  • 2-в-1 без дъно Portafilter с накрайник
  • бутало
  • Дисперсионно сито от неръждаема стомана

ИЗИСКВА се Flairs, закупени след ноември 2017 г., за да бъдат съвместими. Моля, проверете изображението, за да видите коя база Portafilter имате. Ако сте закупили първо поколение Signature PRO, този аксесоар е съвместим САМО с адаптерния пръстен, който се продава отделно.

**Ако сте потребител на PRO или PRO 2, тази глава за варене ще изисква Tamper и фуния, за да пасне на главата за варене със стандартен размер (40 mm), тъй като диаметърът на Flow-Control Portafilter е по-малък от вашия PRO варяща глава. Фунията и Tamper (или от неръждаема стомана, или част от дозиращата чаша) могат да бъдат намерени на всяка от нашите страници за принадлежности за NEO, Classic или Signature.

Напишете отзив

Рейтинг