Nespresso адаптер за Wacaco NanoPresso

48,90 lev
Без данък 40,75 lev
В наличност
доставка утре, 21.5. (опции за доставка)

48,90 lev
Без данък 40,75 lev
-
+
WACACO
Общ преглед: 4.5 (90%)

4 отзива      Напишете отзив

Марка WACACO

Адаптерът Nespresso ви позволява да използвате кафе машината с капсули Nespresso. Просто прикрепете адаптера към Nanopresso, поставете капсулата и пригответе вашето кафе. Лесен за използване дори когато пътувате, за да направите любимото си кафе.

Комплектът съдържа практична защитна чанта от черен текстил, четка за почистване и ръководство за употреба на английски език .

Кафемашината NanoPresso не е включена в комплекта.


Ако искате да опаковате кафемашината NanoPresso с адаптера Nespresso в издръжливия калъф, моля, купете кафемашината + калъфа за адаптер отделно. кора за кафемашина + адаптер .

Съвместимост : Оригинални Nespresso капсули и нашите капсули Sealpod за многократна употреба. Капсули като Lor и др. може да не работят правилно.

уакако

Wacaco – иновативни кафемашини от години

Wacaco е иновативен производител на кафемашини, който е посветил много години на разработването на машини за еспресо за пътуване и техните аксесоари. Кафемашината NanoPresso е подобрената версия на своя успешен колега, Minipresso. В сравнение с предходната версия, постигнатото налягане е по-високо, размерите са по-малки, почистването е по-лесно и съдържанието на водния резервоар е по-голямо.

Напишете отзив

Рейтинг