Преносим rocket stove Ecotree - печка на дърва

68,90 lev
Без данък 57,42 lev
В наличност
доставка утре, 31.5. (опции за доставка)

68,90 lev
Без данък 57,42 lev
-
+
Общ преглед: 4.6 (92%)

5 отзива      Напишете отзив

Марка ecotree

Сгъваемата ракетна печка Ecotree всъщност е модифициран дробилка за дърва. Предимството на версията rocket stove се крие във формата на комина, която позволява по-ефективно изгаряне на дърва и малко по-добро готвене, отколкото при формата Classic.

В допълнение, този нож за дърва също има широка основа за още по-добра стабилност и широка решетка в горната част, така че да можете удобно да поставите стандартен чайник с диаметър например 25 см.

Включено е и захранващо устройство за дърва, за да можете да изгаряте по-дълги парчета дърво, като ги плъзгате постепенно. rocket stove е направен от неръждаема стомана с дебелина 1,3 мм и може да издържи натоварване до 10 кг.

Пакетът включва и удобен найлонов калъф , така че не е нужно да се притеснявате за мръсна раница, когато го носите.

Тази печка на дърва е много ефективна, когато става въпрос за гориво . Няколко клонки са достатъчни, за да затоплите чаша вода, няма нужда от голям огън, за да загреете една чаша вода. Печката може да се пали и извън предвидената зона за пожар (разбира се върху незапалима повърхност), например на работа, на плажа, върху чакъл, бетон и други подобни повърхности.

Материал : неръждаема стомана. Тегло : 790g, височина : 23.6cm, основа : 15x15cm, решетка : 18.7x18.7cm, дебелина на плочата : 1.3mm. Включени са инструкции за употреба.

Предимства на ракетната печка на дърва:

  • Висока горивна ефективност благодарение на "ефекта на комина"
  • Широка скара с максимално натоварване до 10 кг
  • Дебелина на металния лист: 1.3мм
  • Стабилна основа
  • Лесно за носене
  • Включен защитен калъф

Ecotree set:


Напишете отзив

Рейтинг