Subminimal NanoFoamer PRO - автоматичен производител на микропяна

Безплатна доставка
389,90 lev
Без данък 324,92 lev
В наличност
доставка утре, 31.5. (опции за доставка)

389,90 lev
Без данък 324,92 lev
-
+
Общ преглед: 5 (100%)

1 отзива      Напишете отзив

Марка Subminimal

Nanofoamer PRO , автоматичният пенообразувател за мляко от Subminimal, създава перфектната микропяна с натискането на един бутон. Независимо дали предпочитате традиционно мляко или широка гама от млечни алтернативи , пяната ще бъде също толкова перфектна.

Можете да избирате между три контролера на потока и шест различни програми, в зависимост от размера на напитката или желаната консистенция на пяната. Отнема само 1-2 минути , за да направите пяната, оставяйки ви време и ръце свободни да направите кафето си. NanoFoamer PRO произвежда пяна с качество на кафене, така че зависи от вас да експериментирате и да създавате лате изкуство.

Двустенната конструкция поддържа NanoFoamer хладен на допир през цялото време. Компактният му размер го прави лесен за боравене и ви позволява да създавате лате изкуство директно в чашата.

Предимства на Subminimal Nanofoamer PRO

  • висококачествена микропяна - благодарение на специално проектирана система за разбиване на мляко, NanoFoamer PRO може да произведе изключително фина и гладка пяна, сравнима с пяната, произведена от машини за еспресо Professional.
  • широка гама от настройки - 3 контролера на потока (черен за традиционно мляко, син и зелен за млечни алтернативи) и 6 програми за настройка
  • висококачествена конструкция - Изработен е от висококачествени материали, които гарантират дълъг живот и устойчивост на износване, дори при ежедневна употреба.
  • компактен размер - компактният му размер го прави лесно да се дозира директно в чашата, когато създавате лате арт. Също така достатъчно малък, за да го вземете със себе си на почивка или пътуване.

Технически параметри:

  • Размери : 12 х 12 х 20 см
  • Тегло: 800гр
  • Мин. вместимост: 100 мл
  • Макс. вместимост: 220 мл
  • Дължина на кабела : 70 см

Съдържание на пакета: NanoFoamer PRO, електрическа основа и щепсел (EU PLUG), три контролера на потока, ръководство за потребителя и ръководство за бързо стартиране, четка за почистване, сертификат за автентичност, код за достъп до Latte Art Master Class

Напишете отзив

Рейтинг