Капсули за многократна употреба SEALPOD за Nespresso® - 5 бр

119,90 lev
Без данък 99,92 lev
В наличност
доставка утре, 21.5. (опции за доставка)

119,90 lev
Без данък 99,92 lev
-
+
SEALPOD
Общ преглед: 5 (100%)

12 отзива      Напишете отзив

Марка SEALPOD

многократно използвани Nespresso капсули

С този комплект от 5 части SEALPOD пригответе свои собствени, висококачествени капсули за кафемашини Nespresso® от екологично чисти материали. Докато използвате този комплект, вие приготвяте 5 предварително напълнени капсули .

Комплектът съдържа 5 пъти пълнима капсула, изработена от неръждаема стомана . Тази капсула не е ограничена в употребата си и няма отрицателно въздействие върху вкуса на кафето.

Комплект : 5x неръждаема капсула, 120 бр лепкави алуминиеви капаци, пластмасова мерителна чаша за кафе, 5x уплътнение, 5x гумен капак за запазване на кафето свежо, ръководство. Опакован в картонена кутия.

Тялото от неръждаема стомана позволява да се достигне по-високо налягане вътре в капсулата, което води до интензивен вкус на кафе и богата пяна . С помощта на този SEALPOD комплект ще можете да се насладите на кафе с най-високо качество , затова го препоръчваме .

Капсулата е изработена от неръждаема стомана, а капакът е от алуминиево фолио.

Как да използвате капсула за многократна употреба:

  1. Напълнете капсулата до горе с кафе, леко изстискайте кафето. Отстранете излишното кафе от капсулата.
    Изчистете излишното остатъчно кафе от капсулата.
  2. Затворете капсулата, като залепите капака.
  3. След това продължете както обикновено с капсулата regular.
  4. Свършен. Насладете се на кафето си и спестете пари :-)

Съвместимост : Pixie™, Citiz™ et Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ et Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ et Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™, Umilk™ и други Уреди тип Nespresso®.

Неспресо капсули

Как да изберем правилното кафе?

Ако купувате предварително смляно кафе, изберете тип " Mokka ". Ако ще мелите кафето сами , препоръчваме ви да смелите кафените зърна с помощта на мелница с керамични мелнички , както е показано на снимката, за малко по-голямо смилане от еспресото.

Искате ли да имате добра кафемелачка?

Вижте нашата кафемелачка "Mlynko" с керамични мелнички и опции за регулиране на размера на смилане на кафето.

Пригответе кафе като Professional бариста

Тамперът ви помага да натиснете кафето в капсулата. Използвайте писалката Barista, за да нарисувате красиви орнаменти върху млечната пяна.

Мляко на пяна за капучино

Направете вкусна пяна от капучино с ръчна пяна за мляко. Купете го тук.

Какво ще кажете за чай или шоколад?

Въпреки че все още не е типично за кафемашините на Nespresso, е възможно да направите чай или шоколад с помощта на лепкави хартиени филтри. Ако искате да експериментирате с нови напитки, можете да закупите хартиени филтри .

Поддържане на качеството на кафето

Редовното почистване и премахване на котления камък на вашата кафемашина ще ви помогне да запазите качеството на вашето кафе. Вижте комплекта за почистване на кафе машини с капсули .

Преносима кафе машина, съвместима с Nespresso капсули

Искате ли да се насладите на прекрасно еспресо в движение ? С механичната кафеварка Wacaco Minipresso NS можете да приготвяте кафе с помощта на капсули Nespresso (оригинални или нашите капсули от неръждаема стомана) дори без електричество. Можете да намерите кафеварката тук.

Nespresso Basic set:


Напишете отзив

Рейтинг